Nuffnang--Click Me

Bhoonda Breastfeeding Journey

Bhoonda Breastfeeding Journey

Welcome

--PLEASE READ TERMS & CONDITIONS BEFORE BUYING-- CLICK HERE

Monday, December 15, 2014

bhoonda on METRO AHAD--16 January 2011

BHOONDA on Metro Ahad, 16 January 2011

picture worth a thousand words


a million thanx to miss HidayatulAkmal Ahmad
of NSTP


this is a sticky post,
for new post, please scroll down,
xoxoxoxoxoxoxoxo

Tuesday, September 16, 2014

Bhoonda is back


Assalamualaikum,

Saya Siti Nazira Abdul Aziz, berumur 32 tahun dari Klang, Selangor.
Kepakaran saya ialah membantu para ibu hamil dan yang sedang menyusukan bayi, rangkaian pakaian " Maternity Wear & Nursing Attire" dengan kain berkualiti dan selamat kepada ibu serta bayi, dengan fesyen terkini dan bersesuaian. Masalahnya hari ini, kesukaran mendapatkan pakaian untuk ibu hamil serta yang sedang menyusukan bayi di pasaran, menyebabkan para ibu ini tertekan dan ada yang hampir menghentikan "breastfeeding journey" mereka, yang selama ini mempunyai imej dan pilihan pakaian juga terbatas.  Alhamdulillah saya bersyukur dapat membantu para ibu ini menyelesaikan isu berkenaan!!!

Sebelum ini, ramai para ibu tertekan dengan pilihan pakaian tersebut, dengan faktor harga dan jenis kain tidak sesuai, sehingga ada yang mengadu kepada suami "tekanan" tersebut. Sehinggalah Bhoonda wujud sejak 2010, membantu ibu hamil dan yang sedang menyusukan bayi, rangkaian pakaian "Maternity Wear & Nursing Attire", serta berjaya membantu lebih 150 ibu serata Malaysia dan Singapura. 

OH ya Bhoonda juga menyediakan konsultasi imej dan fesyen secara PERCUMA!!! 
YEAY!!!


Thursday, October 6, 2011

loveEEEEE



ikea fabric LOVE design is BACK in action,
this time around, 
it comes in TEN units,
yes, TEN--10 units to grab!!!
so lets secure yours today darling 
by making payment straight away



for payment method, sms/call bhoonda at:
0192955996



updated on 3rd OCTOBER 2011
availability:6 unit
1 unit sold to NOORAZIAH
1 unit sold to SURIA
1 unit sold to SITI RABIAH
1 unit sold to NURAISHAH NASIR
1 unit sold to SITI AMEERA
1 unit sold to NURUL
 1 unit sold to 
1 unit sold to
1 unit sold to
1 unit sold to

Tuesday, May 3, 2011

TAHNIAH IBU MENAWAN 2011





TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH
CONGRATULATION!!!

Jutaan TAHNIAH bhoonda ucapkan kepada MUMMY ADAMALI,
kerana kejayaan memenangi tempat ketiga pertandingan
IBU MENAWAN SACC MALL 2011
yang dianjurkan Music Scene Production & SACC Mall bersempena Hari Ibu 2011

Jutaan terima kasih dan juga penghargaan,
kerana sudi memilih bhoonda sebagai wardrobe anda,
bagi kedua-dua sessi pertandingan iaitu:

Pusingan Pertama:
Fun & Funky
--mummy adamali menggayakan bhoonda Nursing Blouse in White rm49--


Pusingan Kedua:
Evening Wear
--menyarung sepersalinan bhoonda glamourous bridal wannabe dress--
(custom made)


istimewa sekali, setiap kali selesai pusingan pertama dan kedua,
beliau sempat menyusui bayinya dengan mudah dengan persalinan nursing wear daripada bhoonda,
terima kasih Mummy Adamali


TAHNIAH!!!


UNTUK MAKLUMAT LANJUT SERTA TEMPAHAN:
CALL/SMS
019-295-5996



Wednesday, April 27, 2011

NC IN STOCK!!!

----------BELOW ARE THE NURSING COVER WE STILL HAVE IN STOCK--------


IKEA FABRIC
BLACK/WHITE JUNGLE ANIMALS 02
AVAILABILITY:1 unit
RM40 excluded postage  
---THIS ONE IS REALLY NICE ON ACTUAL ITEMS AS IT COMES IN RED RIBBON---
SOLD OUT



LOVE IN ACTION
updated on 25th MAY 2010
availability:0 units
RM40 excluded postage 
--SOLD OUT--


ENGLISH TEA PARTY IN PEACH
RM55 
including poslaju Semenanjung Malaysia
1 unit available 






ENGLISH TEA PARTY IN PINK
RM55 
including poslaju Semenanjung Malaysia
--SOLD OUT--



sms/call
019-295-5996
BBM PIN--20D7BAFD

Saturday, April 16, 2011

IKEA NURSING COVER--APRIL

IKEA FABRIC OPEN FOR GRAB
--ready stock--
each designs comes in FIVE units only
to secure your order, please pay immediately
RM40
 by sms to 0192955996 for payment method





 COLORFUL JUNGLE ANIMALS 01
AVAILABILITY:0 units
1 unit sold to NURUL AMIRAH AHMAD
1 unit sold to NUUR FAIZAH MD NORDIN
1 unit sold to NITA Sg Buloh cod on sat
1 unit sold to NORHASLINDAWATI AZMI
1 unit sold to SHAHRUL ANUAR
-----SOLD OUT-----



BLACK/WHITE JUNGLE ANIMALS 02
AVAILABILITY:1 units
1 unit sold to ZAMZURITA ABDULLAH
1 unit sold to NORMALA MAJID
1 unit sold to
NITA Sg Buloh cod on sat
1 unit sold to LISA AZIZ
1 unit sold to
---THIS ONE IS REALLY NICE ON ACTUAL ITEMS AS IT COMES IN RED RIBBON---



--pictures google--

Saturday, April 9, 2011

last piece of rainbow NC

 --------------------- SOLD OUT -------------------


LETS GRAB LAST PIECE OF IKEA FABRIC NC
--RAINBOW DESIGN--
RM40 
~*including poslaju*~
as previous customer went MIA
---booking money burned, so kita re-used duit tu cover poslaju---



 --fanphoto--
mummy adamali wearing 
rainbow nc RM40
&
bhoonda nursing blouse:
STRIPE
RM49
--all available in one piece--
S size



sms/call bhoonda at
0192955996

FanPhoto--SHAZZ ZULKEFLEY--Happy Baby is A Happy Mommy

tq shazz for sharing your thought 
and picture of you wearing bhoonda,
comel sgt raisya kat pic dia jenguk dari 
peek a boo window tu!!
gerammmmm sangattt..
10x tengok pun rasa nak tengok lg..

lets preview what shazz has wrote on her blog:



 i was bf-ing Raisya in public at BP Mall. 
comel kan nursing cover tuh? 
u can get it from Bhoonda.  




Raisya Adriana
Beautiful Baby--Beautiful Name
(hugs hugsssss)




tq very much shazz,
nnti kita sambung berbbm yek,
xoxoxoxoxoxoxo

bhoonda.blogspot.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,


Kami di Bhoonda mengalu-alukan sebarang komen dan cadangan daripada anda. Segala isian yang dikongsi di bhoonda.blogspot dengan suka cita bole dikongsi bersama, dengan harapan segala pengetahuan dan ilmu boleh kita sama-kongsi kongsi dan bertukar kembali idea juga pengalaman.


Diharap juga segala kekurangan kami, dapat anda perbaiki untuk kebaikan bersama. Kami juga baru dalam bidang ini, juga dalam penyusuan susu ibu, kebarangkalian untuk kami melakukan kesilapan adalah tinggi, oleh sebab itu, jutaan maaf kami dahulukan.


Namun adalah dilarang keras segala gambar-gambar daripada bhoonda.blogspot untuk di‘copycat’, menyiar, meniru, di’eksploitasi kepada sebarang bentuk lain. Kami juga tidak akan ragu-ragu untuk mengambil tindakan di atas segala perbuatan di atas. Walaubagaimanapun adalah dibawah budi bicara kami untuk memberi keizinan kepada anda--menjadikan rujukan kepada blog ini, dengan syarat setiap perlakuan berkenaan diberikan rujukan semula kepada bhoonda.blogspot.


Sebarang tindakan yang mengaibkan kepada bhoonda.blogspot, menghantar komen-komen berbaur fitnat atau memalukan, serta menyalahlaku sebarang gambar, maklumat, atau melakukan sebarang gangguan, kami tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan menurut undang-undang siber di bawah akta komunikasi dan multimedia.


Jutaan terima kasih & kasih sayang daripada kami di bhoonda..