Nuffnang--Click Me

Bhoonda Breastfeeding Journey

Bhoonda Breastfeeding Journey

Welcome

--PLEASE READ TERMS & CONDITIONS BEFORE BUYING-- CLICK HERE

Tuesday, September 16, 2014

Bhoonda is back


Assalamualaikum,

Saya Siti Nazira Abdul Aziz, berumur 32 tahun dari Klang, Selangor.
Kepakaran saya ialah membantu para ibu hamil dan yang sedang menyusukan bayi, rangkaian pakaian " Maternity Wear & Nursing Attire" dengan kain berkualiti dan selamat kepada ibu serta bayi, dengan fesyen terkini dan bersesuaian. Masalahnya hari ini, kesukaran mendapatkan pakaian untuk ibu hamil serta yang sedang menyusukan bayi di pasaran, menyebabkan para ibu ini tertekan dan ada yang hampir menghentikan "breastfeeding journey" mereka, yang selama ini mempunyai imej dan pilihan pakaian juga terbatas.  Alhamdulillah saya bersyukur dapat membantu para ibu ini menyelesaikan isu berkenaan!!!

Sebelum ini, ramai para ibu tertekan dengan pilihan pakaian tersebut, dengan faktor harga dan jenis kain tidak sesuai, sehingga ada yang mengadu kepada suami "tekanan" tersebut. Sehinggalah Bhoonda wujud sejak 2010, membantu ibu hamil dan yang sedang menyusukan bayi, rangkaian pakaian "Maternity Wear & Nursing Attire", serta berjaya membantu lebih 150 ibu serata Malaysia dan Singapura. 

OH ya Bhoonda juga menyediakan konsultasi imej dan fesyen secara PERCUMA!!! 
YEAY!!!


No comments:

Post a Comment

bhoonda.blogspot.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,


Kami di Bhoonda mengalu-alukan sebarang komen dan cadangan daripada anda. Segala isian yang dikongsi di bhoonda.blogspot dengan suka cita bole dikongsi bersama, dengan harapan segala pengetahuan dan ilmu boleh kita sama-kongsi kongsi dan bertukar kembali idea juga pengalaman.


Diharap juga segala kekurangan kami, dapat anda perbaiki untuk kebaikan bersama. Kami juga baru dalam bidang ini, juga dalam penyusuan susu ibu, kebarangkalian untuk kami melakukan kesilapan adalah tinggi, oleh sebab itu, jutaan maaf kami dahulukan.


Namun adalah dilarang keras segala gambar-gambar daripada bhoonda.blogspot untuk di‘copycat’, menyiar, meniru, di’eksploitasi kepada sebarang bentuk lain. Kami juga tidak akan ragu-ragu untuk mengambil tindakan di atas segala perbuatan di atas. Walaubagaimanapun adalah dibawah budi bicara kami untuk memberi keizinan kepada anda--menjadikan rujukan kepada blog ini, dengan syarat setiap perlakuan berkenaan diberikan rujukan semula kepada bhoonda.blogspot.


Sebarang tindakan yang mengaibkan kepada bhoonda.blogspot, menghantar komen-komen berbaur fitnat atau memalukan, serta menyalahlaku sebarang gambar, maklumat, atau melakukan sebarang gangguan, kami tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan menurut undang-undang siber di bawah akta komunikasi dan multimedia.


Jutaan terima kasih & kasih sayang daripada kami di bhoonda..