Nuffnang--Click Me

Bhoonda Breastfeeding Journey

Bhoonda Breastfeeding Journey

Welcome

--PLEASE READ TERMS & CONDITIONS BEFORE BUYING-- CLICK HERE

Saturday, February 26, 2011

FanPhoto--HERDA JOHAN--Happy Baby is A Happy Mommy

seorang lagi breastfeeding mommy yang happy!!!
she ordered it on wednesday, pay for it straight away,
bhoonda mail it to her on thursday,
received her notification on friday saying she loving it!!
received her first testimoni on her beloved son on saturday,
and received her 'yours truly' picture & testimoni on sunday,
----sangat pantas kannnnn----
isnt she a supermom???
yesss, she is,
she is a mother of three,
and she took care of her three kids on her own!!!

tq for your support Her, 
lets exploring her thought and picture wearing bhoonda,
xoxoxoxoxoxoxo


ni bukan fesyen baru..ni ialah kewajipan yg baru..hehehe..
pakai nursing cover dari @bhoonda..
cantek kan..dlm tu ade airis..hahaha..




nampak kaki airis je..hehehe..dia tido lena dlm tu smbil b.f..
sume org pelik tgk..nape berselubung..rupe2nye baby tgh b.f hehehe













Herda can be reach at:

Friday, February 25, 2011

giftset

a gift set from heart
--simple yet amazingly truly irresistible--



personalized accessories--words--
+
-ladybird+heart+blinkies+b
utterflies+ringbell
rm1.50 per unit





personalized ribbon and wrap
 




personalized giftbox ready to depart
 



sms/call
019-2955996
BBM PIN--20D7BAFD

whats in your parcel??

assalamualaikum,
while you wait for your parcel,
lets have a look on what you'll receive,
once purchased from bhoonda..

worth the wait, aight???
xoxoxoxoxoxo




--every single purchased of bhoonda Nursing Cover will received 
a 'pre-tote-bag' for making breastfeeding easier--
















sms/call
019-2955996





Wednesday, February 23, 2011

kenapa combo??

assalamualaikum,
di sini serba sedikit saya jelaskan, 
kenapa bila anda beli set nursing cover boning,
saya akan suggest untuk ambil combo set?

sebab dalam combo set itu akan merangkumi:
1 pasang Nursing Cover with Boning (tetulang & peeping window)
1 pasang Original Nursing Cover (tiada tetulang & ada peeping window)

boleh baca DISINI apa beza kedua-duanya

ok sebaik sahaja anda setuju membeli 
sepasang Boning Nursing Cover yang berharga RM40,
anda layak untuk mendapatkan 
sepasang lagi Nursing Cover biasa yang berharga RM25
pada harga RM10 sahaja.
bermakna dengan bayaran harga RM50
anda akan menerima 2 pasang NC,
dengan harga asal RM64,

lebih jimat lebih hebat bukan???
xoxoxoxoxoxo

ini yang akan anda dapat dengan combo set


Tuesday, February 22, 2011

mark down price

We put some nursing cover on sale 
to make room for the new collection! 
Click here to check them out!! 
All for RM25.
 Those yg dah booked, 
pls do proceed with payment. 
Sms 0192955996 utk payment method. 
X0x0
 
 

February Nursing Cover

make space on our new selection
bhoonda February nursing cover

its all now ready for you to grab for
--RM40--
@>--with personalized ribbon & high end--<@



to order & payment method

0192955996
bbm pin--213A3A45


click on the pic below












Wednesday, February 16, 2011

open for orders

dear beloved customers
we are now open orders for new selections of 
bhoonda Nursing Cover
this time around we will again, 
be using the most hot items fabric from ikea

there are four colors and designs selections to choose from,
come grab it fast as it is sold like hot cakes before,
confirm and secure your order now as it comes in limited unit

each design will be having five units ONLY..
secure your order NOW by placing order to bhoonda


0192955996
bbm pin--213A3A45





Friday, February 11, 2011

bhoonda @ Karangkraf Shah Alam

assalamualaikum,
happy sekali hari ini sbb received calls from singapore,
sarah dah selamat received her parcels,
n dia sangat happy,
daripada nada suara dia, mmg nampak sangat dia happy,
dia cakap non-stop, 
bhoonda pulak yg terharu sampai rasa nak nangis, haha
kata sarah, dia sangat happy dengan ordernya,
tiga pasang nursing blouse tu really makes her happy like crazy!!
she loves it soooo muchhh..
tq sarah, 
your called really made my day,
xoxo..

oh ok ini satu lagi bhoonda latest activity..
giving sponsorship on shooting di majalah NONA,
dua pasang nursing dress bhoonda dipakai untuk shooting di studio Karangkraf ini.

Sepasang Nursing Dress in Turqoise & sepasang lagi Nursing Dress in Black..








Sunday, February 6, 2011

Vacation Dengan bhoonda

assalamualaikum semua,
selamat kembali dari vacation dan percutian masing-masing,
maaf banyak2 harini baru bhoonda akan check emails, orders and all,
ada hundreds of mail nak kena check, 
yessss look at it, makes me more than happyyyy!!
insyaAllah slowly akan reply to those mail/sms'es, bbm tu soon ya..

ok ini kiriman pic dari mummy adamali,
yang katanya sangattt selesa bervacation,
sebab she's got bhoonda nursing blouse and bhoonda nursing cover,
yang make her nursing her beloved son at ease..
tq mummy adamali..

xoxoxoxoxo

 mummy adamali 
wearing 
bhoonda nursing blouse rm58 & bhoonda nursing cover in transformers rm39

Tuesday, February 1, 2011

-vacation mode-



bhoonda 
akan menutup segala order dan penghantaran 
mulai hari ini 
Rabu 2 Februari 2011

Segala urusniaga, pesanan dan penghantaran akan disambung,
Isnin depan 7 Februari 2011

Selamat bercuti everyone,
Selamat Tahun Baru China,
jumpa lagi next week,
xoxoxoxoxo

bhoonda.blogspot.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,


Kami di Bhoonda mengalu-alukan sebarang komen dan cadangan daripada anda. Segala isian yang dikongsi di bhoonda.blogspot dengan suka cita bole dikongsi bersama, dengan harapan segala pengetahuan dan ilmu boleh kita sama-kongsi kongsi dan bertukar kembali idea juga pengalaman.


Diharap juga segala kekurangan kami, dapat anda perbaiki untuk kebaikan bersama. Kami juga baru dalam bidang ini, juga dalam penyusuan susu ibu, kebarangkalian untuk kami melakukan kesilapan adalah tinggi, oleh sebab itu, jutaan maaf kami dahulukan.


Namun adalah dilarang keras segala gambar-gambar daripada bhoonda.blogspot untuk di‘copycat’, menyiar, meniru, di’eksploitasi kepada sebarang bentuk lain. Kami juga tidak akan ragu-ragu untuk mengambil tindakan di atas segala perbuatan di atas. Walaubagaimanapun adalah dibawah budi bicara kami untuk memberi keizinan kepada anda--menjadikan rujukan kepada blog ini, dengan syarat setiap perlakuan berkenaan diberikan rujukan semula kepada bhoonda.blogspot.


Sebarang tindakan yang mengaibkan kepada bhoonda.blogspot, menghantar komen-komen berbaur fitnat atau memalukan, serta menyalahlaku sebarang gambar, maklumat, atau melakukan sebarang gangguan, kami tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan menurut undang-undang siber di bawah akta komunikasi dan multimedia.


Jutaan terima kasih & kasih sayang daripada kami di bhoonda..