Nuffnang--Click Me

Bhoonda Breastfeeding Journey

Bhoonda Breastfeeding Journey

Welcome

--PLEASE READ TERMS & CONDITIONS BEFORE BUYING-- CLICK HERE

Wednesday, April 27, 2011

NC IN STOCK!!!

----------BELOW ARE THE NURSING COVER WE STILL HAVE IN STOCK--------


IKEA FABRIC
BLACK/WHITE JUNGLE ANIMALS 02
AVAILABILITY:1 unit
RM40 excluded postage  
---THIS ONE IS REALLY NICE ON ACTUAL ITEMS AS IT COMES IN RED RIBBON---
SOLD OUT



LOVE IN ACTION
updated on 25th MAY 2010
availability:0 units
RM40 excluded postage 
--SOLD OUT--


ENGLISH TEA PARTY IN PEACH
RM55 
including poslaju Semenanjung Malaysia
1 unit available 






ENGLISH TEA PARTY IN PINK
RM55 
including poslaju Semenanjung Malaysia
--SOLD OUT--



sms/call
019-295-5996
BBM PIN--20D7BAFD

Saturday, April 16, 2011

IKEA NURSING COVER--APRIL

IKEA FABRIC OPEN FOR GRAB
--ready stock--
each designs comes in FIVE units only
to secure your order, please pay immediately
RM40
 by sms to 0192955996 for payment method





 COLORFUL JUNGLE ANIMALS 01
AVAILABILITY:0 units
1 unit sold to NURUL AMIRAH AHMAD
1 unit sold to NUUR FAIZAH MD NORDIN
1 unit sold to NITA Sg Buloh cod on sat
1 unit sold to NORHASLINDAWATI AZMI
1 unit sold to SHAHRUL ANUAR
-----SOLD OUT-----



BLACK/WHITE JUNGLE ANIMALS 02
AVAILABILITY:1 units
1 unit sold to ZAMZURITA ABDULLAH
1 unit sold to NORMALA MAJID
1 unit sold to
NITA Sg Buloh cod on sat
1 unit sold to LISA AZIZ
1 unit sold to
---THIS ONE IS REALLY NICE ON ACTUAL ITEMS AS IT COMES IN RED RIBBON---



--pictures google--

Saturday, April 9, 2011

last piece of rainbow NC

 --------------------- SOLD OUT -------------------


LETS GRAB LAST PIECE OF IKEA FABRIC NC
--RAINBOW DESIGN--
RM40 
~*including poslaju*~
as previous customer went MIA
---booking money burned, so kita re-used duit tu cover poslaju---



 --fanphoto--
mummy adamali wearing 
rainbow nc RM40
&
bhoonda nursing blouse:
STRIPE
RM49
--all available in one piece--
S size



sms/call bhoonda at
0192955996

FanPhoto--SHAZZ ZULKEFLEY--Happy Baby is A Happy Mommy

tq shazz for sharing your thought 
and picture of you wearing bhoonda,
comel sgt raisya kat pic dia jenguk dari 
peek a boo window tu!!
gerammmmm sangattt..
10x tengok pun rasa nak tengok lg..

lets preview what shazz has wrote on her blog:



 i was bf-ing Raisya in public at BP Mall. 
comel kan nursing cover tuh? 
u can get it from Bhoonda.  




Raisya Adriana
Beautiful Baby--Beautiful Name
(hugs hugsssss)




tq very much shazz,
nnti kita sambung berbbm yek,
xoxoxoxoxoxoxo

FanPhoto--IZZAWATI-Happy Baby is A Happy Mommy

seronok sangat-sangat baca review 
dari Izzawati from Putrajaya,
read on your own ya darling, 
what she got to say on bhoonda
happy reading and viewing those beautiful picca..




 ni meh nak introduce..gadjet (haha gadjet ler sgt kan..belasah!)
my nursing cover (NC) utk kegunaan nursing in public..
cap b.h.o.o.n.d.a..comey & best sgt kain cotton..

dah selamat dirasmikan..
1st time guna masa post-natal c/up kat Annur..
tgh tggu giliran nk jumpa my gynea..
selamba je terus keluarkan NC ni sbb Syahmi nk nenen..
org pandang2 gak saya buat apa la bungkus2..
tp majoriti ibu2 preggy yg ada tu maybe faham la kot..
yg bapa2 x tau la dorang faham ke tak..
sbb just next to me ada sorang lelaki..
dok teman bini dia nk check preggy la..
pasangan muda..gayanya baru nk dpt 1st baby la..
muka mcm tertanya2, kekonfiusan ahakksssss..
lantak la korang, janji anak saya kenyanggggg!




 picca atas ni kat SR Senawang. hari ke 45. 
hubby ajak hi-tea kat sini. rezki jgn ditolak ahakkssssss. 
harus la nk pekena hot choc & carrot slice yg yummy. 
masa ni org pun x ramai, ala nama pun Sban kan. ptg2 lak tu. 
so sgt selesa saya nursing Syahmi dgn pertolongan NC Bhoonda ni. 
dah ler sejuk, nyaman jerk. Syahmi syok je duduk dlm tu..
love this NC. ada tempat jenguk kat atas tu.
so dpt cak cak bby dh tido ke belum ke..




 si bujang ni x jadi tido..excited dok tgk piccas food besar2 kat SR.
see, selain dari guna utk nursing, NC ni bole jugak jd selimut yg selesa.. :)
kakak, mcm biasa dpt2 je NC ni dia yg try test dulu heheeeee..





READ MORE ON THIS AWESOME & FABULOUS MOM @
All About Us & Our Adorable Princess & Prince

FanPhoto--HAFIZA ABD LATIFF--Happy Baby is A Happy Mommy

assalamualaikum peeps, 
lama tak update sebab bz sangat2,
i never thought that my life could be this hectic but meaningful,
tapi sangat2 enjoy dan bersyukur seadanya,
alhamdulillah.

ok ini another fanphoto from bhoonda's beloved customer,
HAFIZA ABD LATIFF,
sudah tiga kali shopping di bhoonda,
tq fiza for your continuous support,
xoxoxoxoxoxo

hafiza has bought:
3 types of nursing cover
2 types of nursing blouse




hafiza can be reach at

Diary Mummy Wan Khalish Haikal - Luv wif BF



available

SOLD OUT 
SOLD OUT
SOLD OUT
SOLD OUT
SOLD OUT   


this is what we got in stock
--still--

1 pieces of Butterfly & Cars
1 pieces of Rainbow

---for RM40 each--- 
but if you grab both, 
just pay for rm70 including poslaju

come hurry place your order 
and secure your order by making payment


sms/call bhoonda at
0192955996


 
Butterfly Cars






Rainbow

bhoonda.blogspot.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,


Kami di Bhoonda mengalu-alukan sebarang komen dan cadangan daripada anda. Segala isian yang dikongsi di bhoonda.blogspot dengan suka cita bole dikongsi bersama, dengan harapan segala pengetahuan dan ilmu boleh kita sama-kongsi kongsi dan bertukar kembali idea juga pengalaman.


Diharap juga segala kekurangan kami, dapat anda perbaiki untuk kebaikan bersama. Kami juga baru dalam bidang ini, juga dalam penyusuan susu ibu, kebarangkalian untuk kami melakukan kesilapan adalah tinggi, oleh sebab itu, jutaan maaf kami dahulukan.


Namun adalah dilarang keras segala gambar-gambar daripada bhoonda.blogspot untuk di‘copycat’, menyiar, meniru, di’eksploitasi kepada sebarang bentuk lain. Kami juga tidak akan ragu-ragu untuk mengambil tindakan di atas segala perbuatan di atas. Walaubagaimanapun adalah dibawah budi bicara kami untuk memberi keizinan kepada anda--menjadikan rujukan kepada blog ini, dengan syarat setiap perlakuan berkenaan diberikan rujukan semula kepada bhoonda.blogspot.


Sebarang tindakan yang mengaibkan kepada bhoonda.blogspot, menghantar komen-komen berbaur fitnat atau memalukan, serta menyalahlaku sebarang gambar, maklumat, atau melakukan sebarang gangguan, kami tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan menurut undang-undang siber di bawah akta komunikasi dan multimedia.


Jutaan terima kasih & kasih sayang daripada kami di bhoonda..