Nuffnang--Click Me

Bhoonda Breastfeeding Journey

Bhoonda Breastfeeding Journey

Welcome

--PLEASE READ TERMS & CONDITIONS BEFORE BUYING-- CLICK HERE

Saturday, April 9, 2011

FanPhoto--IZZAWATI-Happy Baby is A Happy Mommy

seronok sangat-sangat baca review 
dari Izzawati from Putrajaya,
read on your own ya darling, 
what she got to say on bhoonda
happy reading and viewing those beautiful picca..




 ni meh nak introduce..gadjet (haha gadjet ler sgt kan..belasah!)
my nursing cover (NC) utk kegunaan nursing in public..
cap b.h.o.o.n.d.a..comey & best sgt kain cotton..

dah selamat dirasmikan..
1st time guna masa post-natal c/up kat Annur..
tgh tggu giliran nk jumpa my gynea..
selamba je terus keluarkan NC ni sbb Syahmi nk nenen..
org pandang2 gak saya buat apa la bungkus2..
tp majoriti ibu2 preggy yg ada tu maybe faham la kot..
yg bapa2 x tau la dorang faham ke tak..
sbb just next to me ada sorang lelaki..
dok teman bini dia nk check preggy la..
pasangan muda..gayanya baru nk dpt 1st baby la..
muka mcm tertanya2, kekonfiusan ahakksssss..
lantak la korang, janji anak saya kenyanggggg!




 picca atas ni kat SR Senawang. hari ke 45. 
hubby ajak hi-tea kat sini. rezki jgn ditolak ahakkssssss. 
harus la nk pekena hot choc & carrot slice yg yummy. 
masa ni org pun x ramai, ala nama pun Sban kan. ptg2 lak tu. 
so sgt selesa saya nursing Syahmi dgn pertolongan NC Bhoonda ni. 
dah ler sejuk, nyaman jerk. Syahmi syok je duduk dlm tu..
love this NC. ada tempat jenguk kat atas tu.
so dpt cak cak bby dh tido ke belum ke..




 si bujang ni x jadi tido..excited dok tgk piccas food besar2 kat SR.
see, selain dari guna utk nursing, NC ni bole jugak jd selimut yg selesa.. :)
kakak, mcm biasa dpt2 je NC ni dia yg try test dulu heheeeee..





READ MORE ON THIS AWESOME & FABULOUS MOM @
All About Us & Our Adorable Princess & Prince

1 comment:

Post a Comment

bhoonda.blogspot.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,


Kami di Bhoonda mengalu-alukan sebarang komen dan cadangan daripada anda. Segala isian yang dikongsi di bhoonda.blogspot dengan suka cita bole dikongsi bersama, dengan harapan segala pengetahuan dan ilmu boleh kita sama-kongsi kongsi dan bertukar kembali idea juga pengalaman.


Diharap juga segala kekurangan kami, dapat anda perbaiki untuk kebaikan bersama. Kami juga baru dalam bidang ini, juga dalam penyusuan susu ibu, kebarangkalian untuk kami melakukan kesilapan adalah tinggi, oleh sebab itu, jutaan maaf kami dahulukan.


Namun adalah dilarang keras segala gambar-gambar daripada bhoonda.blogspot untuk di‘copycat’, menyiar, meniru, di’eksploitasi kepada sebarang bentuk lain. Kami juga tidak akan ragu-ragu untuk mengambil tindakan di atas segala perbuatan di atas. Walaubagaimanapun adalah dibawah budi bicara kami untuk memberi keizinan kepada anda--menjadikan rujukan kepada blog ini, dengan syarat setiap perlakuan berkenaan diberikan rujukan semula kepada bhoonda.blogspot.


Sebarang tindakan yang mengaibkan kepada bhoonda.blogspot, menghantar komen-komen berbaur fitnat atau memalukan, serta menyalahlaku sebarang gambar, maklumat, atau melakukan sebarang gangguan, kami tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan menurut undang-undang siber di bawah akta komunikasi dan multimedia.


Jutaan terima kasih & kasih sayang daripada kami di bhoonda..